Trekant med to menn historier om sex

trekant med to menn historier om sex

Trekant MMF - Side 2 - Seksualitet - Kvinneguiden Forum Og vi har fått en mann vi kan ha sex med uten kondom, så spruten kan komme. Hvis denne historien din er sann, så er du og kona di skyldig. Kjæresten min vil ha trekant med meg og en annen mann! Han tenner på det at jeg blir tatt av en annen, eller at de tar meg. Vi venter barn sammen om noen. Trekant med kjæreste og en annen mann? Sex - VG Nett Debatt Dama ville ha trekant - Sex - VG Nett Debatt Dama ville ha trekant. Til slutt klarer jeg da å la meg overtale til at vi skal ha sex mens han ser. Så starter showet.

Trekant med to menn historier om sex - Fortell

Hva vi likte og ikke likte. Juli 2008, kontorsex jente, fra Rogaland, jeg hadde en liten ting med x-sjefen min. På flyet oppover satte det en fantastisk flott kar rett ved siden av meg. Når jeg kommer tilbake på rommet ser jeg "fingermaling" på veggen og på nattbordet etter jeg banen meg. Jeg har hatt mange damer og har det som sport å passe på at hun kommer før jeg går inn i henne.

Trekant med to menn historier om sex - Trekanten som gikk

Står i min egen verden mens jeg tisser og når jeg ser ned på hånden min får jeg meg en overaskelse. Så kjente jeg en forsiktig hånd som befølte meg forsiktig og øilig, tenkte jeg, og lot som terhvert ble jeg mer og mer kåt, og kunne ikke sitte r nødt til å snu meg for å se hvem denne personen var, og da så jeg. Hendene hans, kjærtegnene, tunga hans,ø gikk av toget uten å vite noe om hverandre, men med et stort smil og mange orgasmer som ennå er friskt i minne! Etter noen deilige minutter med hans tunge over meg, snudde jeg meg rundt, satt meg over han og tredde meg sakte men sikkert ned på hans fantastisk harde og kraftige lem. Vi var heldige og traff en veldig sympatisk og fin fyr, som vi holder kontakten med og har truffet noen ganger senere også. Det ene førte til det andre og vi endte opp med å ha oss i badekaret, i senga, i heisen og på altanen.

0 tanker om “Trekant med to menn historier om sex

Legg igjen et Svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *